Over ons

Stapt u ook in de bus(iness)?

MEXIA ondersteunt bedrijven die ambities hebben om de beste te willen worden voor hun doelgroep. 

Met onze unieke aanpak boeken we voor deze ambitieuze bedrijven de juiste betrouwbare stroom klanten.

Over Mexia

Toekomst van online ondernemen

De Nederlandse economie voor ondernemers verandert in hoge tempo. Rustig afwachten zit niet in het DNA van een ondernemer. De ambities van MEXIA is ondernemers ‘helpen’ om maximale uit zijn onderneming te halen. Door op een creatieve effectieve manier van samenwerken kunnen de bedrijfsdoelstellingen succesvol worden benut.

MEXIA ‘helpt’ de onderneming groeien, want daar worden wij ‘blij’ van.

Ondernemersavontuur

Marketing is het vakgebied dat zich bezighoudt met het overbrengen van de waarde van een merk, product of dienst aan de markt, met als doel zo veel mogelijk producten of diensten te verkopen.

Entrepreneur is een individu die een onderneming start of runt. Signaleert kansen voor zijn eigen onderneming als andere ondernemers.

X-formule, ook wel ‘onbekende grootheid’. Het internet is voor velen een manier om te zoeken naar een product of dienst, zo groot maar toch ook onbekend terrein voor veel ondernemers.

Informatie bestaat uit data. Door online-data slim in te richten komen potentiële klanten via zoekresultaten op uw website.

Analyse wordt gedaan aan de hand van informatie die is verzameld, dit om een strategische conclusie te trekken uit de rapportages met als doel groei te realiseren voor uw bedrijf.

Waardevolle
partnerschap

Gerust ondernemen met onze passie.

Ontzorg uw marketing en haal meer uit uw tijd.

Wij steken online marketingkennis in uw onderneming

Wij investeren in uw onlineondernemers kansen

Wij verbinden uw onderneming met uw online doelgroep

Wij realiseren online business groei

Wij beleggen in een langdurige zakelijke partnerschap

Onze benefits

MEXIA neemt een gedeelte van uw ondernemingszorgen uit handen. Met onze deskundigheid op het gebied van online marketing helpen wij u ondernemersdromen waar maken. Door online marketing uit te besteden kunnen onze experts uw onderneming helpen groeien. Terwijl jij bezig bent met je dagelijkse werkzaamheden doen waar wij goed in zijn en dat is de juiste strategie bepalen in het complexe algoritme systeem van Google.

Om online klantengroei te realiseren is het van belang om de juiste kennis en expertise te hebben op het gebied van online marketing. Er zijn veel keuzemogelijkheden om verschillende campagne & communicatie-instrumenten in te zetten, daarom kan succesvol online ondernemen lastig en complex zijn als je geen kennis en ervaring in huis hebt. MEXIA bezit de juiste kennis en ervaring om uw knelpunten bij het online ondernemen op te lossen. Wij hebben passie voor ons werk en helpen u graag om te groeien

Gezien de veranderende markt op mondiaal niveau en toenemende concurrentie op de ondernemersmarkt, is het van belang dat u zich op de juiste manier kunt onderscheiden van de concurrentie. De kracht en uitdaging ligt in het ontwerp mechanisme, want iedere onderneming en klant is uniek. MEXIA helpt uw omzet te verhogen door meer online klanten te genereren. Wij kunnen uw bedrijf laten groeien tot online koploper. Daarnaast is online marketing meetbaar en gaan wij voor de motto, “het moet meer opleveren dan het kost”. MEXIA neemt dagelijkse strategische- en operationele marketing werkzaamheden uit handen.

MEXIA past focusstrategie op SEM (Search Engine Marketing), ook leveren wij de SEM-resultaten in maand rapportages, evalueren wij op basis van deze rapportages en optimaliseren indien nodig. Tevens bieden wij de “Groeiservice Garantie” ,dit houdt in dat wij garantie geven op het te realiseren doel, is het doel niet behaald dan krijgt u de volledige kosten vergoed*. Dit biedt als voordeel meer rust en structuur en dankzij de rapportages bent u altijd up-to-date. Zo houd u meer tijd over voor andere werkzaamheden die prioriteit hebben.

*Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de spelregels.

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

 – Albert Einstein

Daag ons uit

UW BEDRIJF naar de top!

Wilt u uw online marketing naar het hoogste niveau tillen? Vraag nu gratis een kansenonderzoek aan t.w.v. €100,-.