Over ons

Stapt u ook in de bus(iness)?

MEXIA ondersteunt bedrijven die ambities hebben om de beste te willen worden voor hun doelgroep. 

Met onze unieke aanpak boeken we voor deze ambitieuze bedrijven de juiste betrouwbare stroom klanten.

Over Mexia

Toekomst van online ondernemen

De Nederlandse economie voor ondernemers verandert in hoge tempo. Rustig afwachten zit niet in de DNA van een ondernemer. De ambities van MEXIA is ondernemers ‘helpen’ om maximale uit zijn onderneming te halen. Door op een creatieve effectieve manier van samenwerken kunnen de bedrijfsdoelstellingen succesvol worden benut. MEXIA ‘helpt’ de onderneming ‘groeien’, want daar worden wij ‘blij’ van.

Ondernemersavontuur

Marketing is alle activiteiten die een ondernemer uitvoert om de verkoop van zijn producten of diensten te verhogen.

Entrepreneur is een individu die een onderneming start of runt. Signaleert kansen voor zijn eigen onderneming als andere ondernemers.

X-bedrijf is opgericht door Google. ‘X’ betekent in wiskunde voor “onbekende grootheid”. Hierbij kunt u denken aan internet. Een netwerk dat digitale systemen met elkaar verbindt.

Informatie bestaat uit data. Door online-data slim in te richten kunnen er potentiële klanten via zoekresultaten op uw website komen.

Analyse wordt gedaan aan de hand van informatie die is verzameld. Om strategische conclusie te trekken uit de rapportages. Met als doel business groei te realiseren.

Waardevolle
partnerschap

Gerust ondernemen met onze passie.

Ontzorg uw marketing en haal meer uit uw tijd.

Wij steken online marketingkennis in uw onderneming

Wij investeren in uw onlineondernemers kansen

Wij verbinden uw onderneming met uw online doelgroep

Wij realiseren online business groei

Wij beleggen in een langdurige zakelijke partnerschap

Onze benefits

MEXIA neemt een gedeelte van uw ondernemingszorgen uit handen. Met onze deskundigheid op het gebied van online marketing helpen wij u ondernemersdromen waar maken. Door online marketing uit te besteden kunnen onze specialisten uw onderneming helpen groeien. Jij bent bezig met je dagelijkse ondernemerswerkzaamheden. Wij doen waar wij goed in zijn en dat is de juiste strategie bepalen in de complexe algoritme systeem van Google.

Om onlineklanten groei te realiseren is het van belang om juiste kennis en expertise te hebben op het gebied van online marketing. Er zijn te veel keuzemogelijkheden om verschillende campagne & communicatie-instrumenten in te zetten. Succesvol online ondernemen is moeilijk en complex als je geen kennis en ervaring in huis hebt. MEXIA bezit de juiste kennis en expertise om u ondernemingsproblemen op te lossen. Wij hebben passie voor onze werk en helpen je met plezier om te groeien.

Gezien de veranderende markt op mondiaal niveau en toenemende concurrentie op de ondernemersmarkt. Is het van belang om op een juiste manier te onderscheiden van concurrentie. De kracht en uitdaging ligt in het ontwerpmechanisme, want iedere onderneming en klant is uniek. MEXIA helpt je omzet te vergroten door meer onlineklanten. Wij kunnen je bedrijf laten groeien tot online koploper. Daarnaast is online marketing meetbaar “het moet meer opleveren dan het kost”. MEXIA neemt dagelijkse strategische- en operationele marketingwerkzaamheden uit u handen.

MEXIA past focusstrategie op SEM (Search Engine Marketing). Tussentijdse SEM-resultaten omzetten in maand rapportages, evalueren en optimaliseren. Je hoeft niet bang te zijn dat je te veel betaald. Wij bieden “Groeiservice Garantie” dit betekend geen onlineklanten is geen kosten. Dit biedt als voordeel meer rust en structuur. Dankzij de rapportages ben je altijd up-to-date van gang van zaken. Zo hou je meer tijd over voor je andere werkzaamheden die prioriteit hebben. Hopelijk heeft u hierdoor meer rust en tijd voor privé.

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

 – Albert Einstein

Daag ons uit

UW BEDRIJF naar de top!

Wilt u uw online marketing naar de hoogste niveau tillen? Vraag nu gratis een kansenonderzoek aan t.w.v. €100,-.