Onderhoud uw site

Geen goed onderhoud, geen klanten

Altijd online vindbaar

Tegenwoordig updaten alle bedrijven de website minstens 1 keer per maand. Wanneer u dit niet doet dan zal de laadtijd van site langzamer worden. Daarnaast werken bepaalde functies niet. Hierdoor verliest u technisch gezien bezoekers mis.

Een website die niet werkt of sloom laadt, wordt bestempeld als “niet gebruiksvriendelijk”. Google gebruikers zijn nou eenmaal kieskeurig geworden en de bezoekers zullen geen geduld hebben. Google merkt al deze aspecten op en zal de concurrent boven u plaatsen in de ranking. Kortom, het is van belang om online mee te ontwikkelen anders bent u indirect onvindbaar.

Altijd snelle laadtijd

Altijd online vindbaar zijn

Stabiele bedrijfsimago

Belangrijkste aspect is veiligheid

Website hackers

Wist u dat de 83% van de websites gehackt worden door de site niet te updaten? Dit is niet alleen een schade voor uw bezoekers maar ook voor de organisatie.

Hackers kijken naar de updates van uw website functies (plugins). Wanneer ze een kwetsbaarheid hebben ontdekt van deze plugins, gaan ze op ontdekkingsreis langs alle niet bijgewerkte WordPress websites. Hoe sneller een update is geïnstalleerd, hoe korter de website kwetsbaar is.

Stop wat werk in een update of laat het doen door een expert om risico's te minimaliseren.

Onderhoudspakket website / webshop

Hoe word je onlinegroei partner van MEXIA?

Wat wij kunnen betekenen is afhankelijk van uw wensen en doelen die u heeft. Om dit goed in kaart te brengen hebben we een werkwijze opgesteld. Dit zorgt ervoor dat wij de betrouwbaarheid en integriteit kunnen waarborgen. Zie hieronder onze werkwijze.

De strategische gesprek is gericht op een toekomstgerichte aanpak. Onder genot van kopje koffie gaan we uw wensen en doelen bespreken. Er wordt uitgezoomd en naar het grotere plaatje gekeken om de gewenste business resultaten te bereiken.

De intake traject sluiten we af met heldere “Plan van Aanpak”. Hierin worden de gemaakte afspraken en doelstellingen in kaart gebracht. Daarnaast wordt afspraken omtrent de Groeiservice Garantie vastgelegd. Na digitaal akkoord gaan we verder met de implementatie.

Aan de hand de gemaakte afspraken worden in deze fase de blauwdruk van je website of webshop besproken. Tijdens de presentatie is er ruimte om feedback te geven. Alle gemaakte afspraken worden opnieuw vastgesteld en geoptimaliseerd.

Na het geoptimaliseerde versie gaan we live. Natuurlijk met een snelle en veilige website of –shop. Met daarbij de maandelijkse IT-web onderhoud en support.

Om de website of-shop van de Groeiservice Garantie te kunnen voorzien gaan we starten met de Googlecampagnes. Dit doen we door het toepassen van onze unieke methode om de onlinegroei boost te krijgen.

Maandelijks bespreken we de middels tussenevaluatie de resultaten van de Onlinegroei campagne. Per kwartaal herzien wij onze Groeiservice Garantie. Daarnaast kunnen we aan de hand van de resultaten nieuwe kansen voortkomen. Samen kijken wij vervolgens weer wat we kunnen doen om aan de kop te blijven.