Diensten

Diensten

Waardevolle digitale dienstverlening

Digitalisering is de drijvende kracht onder de groei van economieën en verandert onze manier van werken. MEXIA wilt hoogwaardige digitale dienstverlening combineren met een persoonlijke benadering: massaal en digitaal waar het kan, maar kleinschalig en persoonlijk waar het moet. Dat is onze uitdaging.

Onze dienstverlening gegroepeerd

We hebben onze Data Driven dienstverlening onderverdeeld in 6 aandachtsgebieden of diensten. Als full-service marketing bureau bieden wij de volgende diensten aan.

Hoe word je onlinegroei partner van MEXIA?

Wat wij kunnen betekenen is afhankelijk van uw wensen en doelen die u heeft. Om dit goed in kaart te brengen hebben we een werkwijze opgesteld. Dit zorgt ervoor dat wij de betrouwbaarheid en integriteit kunnen waarborgen. Zie hieronder onze werkwijze.

De strategische gesprek is gericht op een toekomstgerichte aanpak. Onder genot van kopje koffie gaan we uw wensen en doelen bespreken. Er wordt uitgezoomd en naar het grotere plaatje gekeken om de gewenste business resultaten te bereiken.

De intake traject sluiten we af met heldere “Plan van Aanpak”. Hierin worden de gemaakte afspraken en doelstellingen in kaart gebracht. Daarnaast wordt afspraken omtrent de Groeiservice Garantie vastgelegd. Na digitaal akkoord gaan we verder met de implementatie.

Aan de hand de gemaakte afspraken worden in deze fase de blauwdruk van je website of webshop besproken. Tijdens de presentatie is er ruimte om feedback te geven. Alle gemaakte afspraken worden opnieuw vastgesteld en geoptimaliseerd.

Na het geoptimaliseerde versie gaan we live. Natuurlijk met een snelle en veilige website of –shop. Met daarbij de maandelijkse IT-web onderhoud en support.

Om de website of-shop van de Groeiservice Garantie te kunnen voorzien gaan we starten met de Googlecampagnes. Dit doen we door het toepassen van onze unieke methode om de onlinegroei boost te krijgen.

Maandelijks bespreken we de middels tussenevaluatie de resultaten van de Onlinegroei campagne. Per kwartaal herzien wij onze Groeiservice Garantie. Daarnaast kunnen we aan de hand van de resultaten nieuwe kansen voortkomen. Samen kijken wij vervolgens weer wat we kunnen doen om aan de kop te blijven.

Daag ons uit

UW BEDRIJF naar de top!

Wilt u uw online marketing naar de hoogste niveau tillen? Vraag nu gratis een kansenonderzoek aan t.w.v. €100,-.