Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkelen

Waar we goed in zijn

Presteert uw WordPress webshop zoals u had verwacht? Bij MEXIA vinden wij het geweldig om onze creativiteit in te zetten om strategie, design en development te combineren.

Alle webshops die we dagelijks ontwikkelen functioneren goed, snel en hebben een ontwerp waarover is nagedacht. Het ontwerp van de webshop moet als doel conversie hebben en gebruiksvriendelijk zijn. De gebruikersvriendelijkheid wordt bepaald door:

Bruikbaarheid

Toegankelijkheid

Effectiviteit

Efficiëntie

Beleving

Schaalbaar & flexibiliteit

Op maat gemaakt webshop design

Hoe komt onze team tot een op maat webshop? We beginnen met het ontwerpen van een User Experience design, wat opgevolgd wordt door een User Interface design. Vervolgens gaan onze developers aan de slag met het ontwikkelen van de website. Tijdens de ontwikkelingsfase kunt u de voortgang van de webshop altijd zien.

Bovendien houden onze accountmanagers u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit is gebaseerd op het pakket die u kiest. Uiteraard zorgen webontwikkelaars voor een responsive webshop, zodat uw website er op alle apparaten goed uitziet. Na de oplevering gaan we samen kijken naar de mogelijkheden voor optimalisatie.

Op maat

Webshop laten bouwen

Webshop vraagt meer aandacht dan een willekeurige website. Voor een webshop is het van belang dat de site technisch goed gebouwd wordt. Daarnaast is het van belang dat uw site toegankelijk is voor de bezoekers via de zoekmachine. Niets is zo vervelend dat uw website niet gevonden wordt in de Google.

Bovendien houden onze accountmanagers u maandelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard zorgen webontwikkelaars voor een responsive website, zodat uw shop er op alle apparaten goed uitziet. Na de oplevering gaan we samen kijken naar de mogelijkheden voor optimalisatie.

Webshop pakket

Hoe word je onlinegroei partner van MEXIA?

Wat wij kunnen betekenen is afhankelijk van uw wensen en doelen die u heeft. Om dit goed in kaart te brengen hebben we een werkwijze opgesteld. Dit zorgt ervoor dat wij de betrouwbaarheid en integriteit kunnen waarborgen. Zie hieronder onze werkwijze.

De strategische gesprek is gericht op een toekomstgerichte aanpak. Onder genot van kopje koffie gaan we uw wensen en doelen bespreken. Er wordt uitgezoomd en naar het grotere plaatje gekeken om de gewenste business resultaten te bereiken.

De intake traject sluiten we af met heldere “Plan van Aanpak”. Hierin worden de gemaakte afspraken en doelstellingen in kaart gebracht. Daarnaast wordt afspraken omtrent de Groeiservice Garantie vastgelegd. Na digitaal akkoord gaan we verder met de implementatie.

Aan de hand de gemaakte afspraken worden in deze fase de blauwdruk van je website of webshop besproken. Tijdens de presentatie is er ruimte om feedback te geven. Alle gemaakte afspraken worden opnieuw vastgesteld en geoptimaliseerd.

Na het geoptimaliseerde versie gaan we live. Natuurlijk met een snelle en veilige website of –shop. Met daarbij de maandelijkse IT-web onderhoud en support.

Om de website of-shop van de Groeiservice Garantie te kunnen voorzien gaan we starten met de Googlecampagnes. Dit doen we door het toepassen van onze unieke methode om de onlinegroei boost te krijgen.

Maandelijks bespreken we de middels tussenevaluatie de resultaten van de Onlinegroei campagne. Per kwartaal herzien wij onze Groeiservice Garantie. Daarnaast kunnen we aan de hand van de resultaten nieuwe kansen voortkomen. Samen kijken wij vervolgens weer wat we kunnen doen om aan de kop te blijven.