Hosting en domeinregistratie

Startpunt van online ondernemen

Succesvol hosting & domeinregestratie

In de huidige tijdperk is het haast niet te denken aan een onderneming zonder website. Om de online avontuur te kunnen starten is het van belang om een unieke domeinnaam te hebben bijvoorbeeld www.mexia.nl. Daarnaast is er een technische basis nodig om u website of webshop te kunnen bouwen. Dit kan door middel van een hostingpakket. Samen met een SSL-certificaat zorgt dit voor een stabiele en betrouwbare aanwezigheid op het internet. De voordelen van MEXIA hosting & domeinregistratie is als volgt:

Website razendsnel

Betrouwbare site

Veilige verbinding

Verplicht voor AVG

Verplicht voor Google

Kwaliteit begint bij de basis

Hosting met een bekroonde servicedesk

Mocht u al een website of webshop hebben dan kunnen wij gratis de verhuizing regelen. Daarnaast bieden wij onbeperkt dataverkeer dat wil zeggen uw online site altijd bereikbaar is voor de bezoekers. Natuurlijk zijn er altijd risico’s, daarom is uw website of – shop altijd voorzien van maandelijkse back-up. Tot slot is uw onderneming voorzien van een eigen professionele email bijvoorbeeld info@mexia.nl.

We richten ons onuitputtelijk op het blij maken van onze klanten. Komt u ergens niet uit? We helpen u net zolang, totdat het echt is opgelost.

Hosting en domeinregistratie pakket

Hoe word je onlinegroei partner van MEXIA?

Wat wij kunnen betekenen is afhankelijk van uw wensen en doelen die u heeft. Om dit goed in kaart te brengen hebben we een werkwijze opgesteld. Dit zorgt ervoor dat wij de betrouwbaarheid en integriteit kunnen waarborgen. Zie hieronder onze werkwijze.

De strategische gesprek is gericht op een toekomstgerichte aanpak. Onder genot van kopje koffie gaan we uw wensen en doelen bespreken. Er wordt uitgezoomd en naar het grotere plaatje gekeken om de gewenste business resultaten te bereiken.

De intake traject sluiten we af met heldere “Plan van Aanpak”. Hierin worden de gemaakte afspraken en doelstellingen in kaart gebracht. Daarnaast wordt afspraken omtrent de Groeiservice Garantie vastgelegd. Na digitaal akkoord gaan we verder met de implementatie.

Aan de hand de gemaakte afspraken worden in deze fase de blauwdruk van je website of webshop besproken. Tijdens de presentatie is er ruimte om feedback te geven. Alle gemaakte afspraken worden opnieuw vastgesteld en geoptimaliseerd.

Na het geoptimaliseerde versie gaan we live. Natuurlijk met een snelle en veilige website of –shop. Met daarbij de maandelijkse IT-web onderhoud en support.

Om de website of-shop van de Groeiservice Garantie te kunnen voorzien gaan we starten met de Googlecampagnes. Dit doen we door het toepassen van onze unieke methode om de onlinegroei boost te krijgen.

Maandelijks bespreken we de middels tussenevaluatie de resultaten van de Onlinegroei campagne. Per kwartaal herzien wij onze Groeiservice Garantie. Daarnaast kunnen we aan de hand van de resultaten nieuwe kansen voortkomen. Samen kijken wij vervolgens weer wat we kunnen doen om aan de kop te blijven.