Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Waar we goed in zijn

Tegenwoordig is online shoppen onmisbaar. Zelfs als mensen de aankoop uiteindelijk offline doen. Zoekmachine optimalisatie / SEO (Search Engine Optimization) is dan ook essentieel voor elke website.

Met onze ervaringen en aanpak helpen wij ondernemers met hun SEO. Dit doen we door bijvoorbeeld SEO technisch goed in te richten en relevante content te schrijven. De voordelen van SEO voor uw onderneming zijn:

Duurzame investering

Online beter zichtbaar (toegankelijkheid)

Geen kosten per klik

Het effect is goed meetbaar

Ruim 200 factoren

Het algoritme van Google

Het internet bestaat uit miljoenen sites. Google heeft een formule bedacht om deze samen te stellen. De Google zoekmachine gebruikt daarvoor ruim 200 ranking factoren.

SEO heeft dus wel wat om het lijf. Maar met een goed gebouwde – mobile compatible – website, met slim geformuleerde url’s, kopjes en meta-data, een duidelijke structuur, een sterk linkprofiel en effectieve content komt u heel eind.

Ziet u de voordelen van SEO voor uw organisatie wel, maar weet u in de praktijk niet zo goed waar u moet beginnen? Team MEXIA denkt graag met u mee.

Geen kosten per klik

Een sterke fundering op basis van organische data

SEO kost geld, daar kunt u nou eenmaal niet omheen. Maar u moet dit zien als een investering. Je stopt er nu geld in om daar later resultaten door te behalen. Bij een goede SEO campagne verdien je dit geïnvesteerde geld niet alleen terug, maar gaat u er ruim overheen.

Het is soms moeilijk te geloven, maar een SEO campagne kan bedrijven 50%, 100% of zelfs 200% meer leads opleveren in een jaar. Dus kleine investering voor nu, grootse resultaten later.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) pakket

Hoe word je onlinegroei partner van MEXIA?

Wat wij kunnen betekenen is afhankelijk van uw wensen en doelen die u heeft. Om dit goed in kaart te brengen hebben we een werkwijze opgesteld. Dit zorgt ervoor dat wij de betrouwbaarheid en integriteit kunnen waarborgen. Zie hieronder onze werkwijze.

De strategische gesprek is gericht op een toekomstgerichte aanpak. Onder genot van kopje koffie gaan we uw wensen en doelen bespreken. Er wordt uitgezoomd en naar het grotere plaatje gekeken om de gewenste business resultaten te bereiken.

De intake traject sluiten we af met heldere “Plan van Aanpak”. Hierin worden de gemaakte afspraken en doelstellingen in kaart gebracht. Daarnaast wordt afspraken omtrent de Groeiservice Garantie vastgelegd. Na digitaal akkoord gaan we verder met de implementatie.

Aan de hand de gemaakte afspraken worden in deze fase de blauwdruk van je website of webshop besproken. Tijdens de presentatie is er ruimte om feedback te geven. Alle gemaakte afspraken worden opnieuw vastgesteld en geoptimaliseerd.

Na het geoptimaliseerde versie gaan we live. Natuurlijk met een snelle en veilige website of –shop. Met daarbij de maandelijkse IT-web onderhoud en support.

Om de website of-shop van de Groeiservice Garantie te kunnen voorzien gaan we starten met de Googlecampagnes. Dit doen we door het toepassen van onze unieke methode om de onlinegroei boost te krijgen.

Maandelijks bespreken we de middels tussenevaluatie de resultaten van de Onlinegroei campagne. Per kwartaal herzien wij onze Groeiservice Garantie. Daarnaast kunnen we aan de hand van de resultaten nieuwe kansen voortkomen. Samen kijken wij vervolgens weer wat we kunnen doen om aan de kop te blijven.