Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Waar we goed in zijn

Direct zichtbaar zijn én meer leads ontvangen? Op basis van relevante zoekwoorden van uw doelgroep, realiseren wij het beste resultaat met de SEA campagnes. Dit kan door het budget slim in te zetten op onder andere specifieke campagnes, locaties, doelgroepen en producten.

Onze expert optimaliseert uw campanges. Uiteraard ligt de focus op budgetoptimalisatie, waardoor u in de toekomst minder betaald voor kosten per klik/aanvraag/order. Dit zorgt voor lage kosten en meer klanten.

Specifieke targetmogelijkheden, bijv. op locatieniveau

Meteen verkeer en snelle resultaten

Controle over de kosten

Gebruik maken van alle kanalen

Trigger potentiële klanten op het juiste moment

SEA is meer dan alleen zoekmachine adverteren met een tekstadvertentie in Google. Met behulp van de hedendaagse features van de advertentie platformen is het mogelijk om zo specifiek uw advertenties af te stemmen op de relevante doelgroep. Bereik uw doelgroep niet enkel met tekstadvertenties, maar combineer deze met andere kanalen waarop online adverteren mogelijk is, zoals: het Display Netwerk, YouTube en Max Performance. Dankzij SEA is het mogelijk om de potentiële klant op het juiste moment te stimuleren tot aankoop.

Zoekmachine advertentie (SEA) pakket

Hoe word je onlinegroei partner van MEXIA?

Wat wij kunnen betekenen is afhankelijk van uw wensen en doelen die u heeft. Om dit goed in kaart te brengen hebben we een werkwijze opgesteld. Dit zorgt ervoor dat wij de betrouwbaarheid en integriteit kunnen waarborgen. Zie hieronder onze werkwijze.

De strategische gesprek is gericht op een toekomstgerichte aanpak. Onder genot van kopje koffie gaan we uw wensen en doelen bespreken. Er wordt uitgezoomd en naar het grotere plaatje gekeken om de gewenste business resultaten te bereiken.

De intake traject sluiten we af met heldere “Plan van Aanpak”. Hierin worden de gemaakte afspraken en doelstellingen in kaart gebracht. Daarnaast wordt afspraken omtrent de Groeiservice Garantie vastgelegd. Na digitaal akkoord gaan we verder met de implementatie.

Aan de hand de gemaakte afspraken worden in deze fase de blauwdruk van je website of webshop besproken. Tijdens de presentatie is er ruimte om feedback te geven. Alle gemaakte afspraken worden opnieuw vastgesteld en geoptimaliseerd.

Na het geoptimaliseerde versie gaan we live. Natuurlijk met een snelle en veilige website of –shop. Met daarbij de maandelijkse IT-web onderhoud en support.

Om de website of-shop van de Groeiservice Garantie te kunnen voorzien gaan we starten met de Googlecampagnes. Dit doen we door het toepassen van onze unieke methode om de onlinegroei boost te krijgen.

Maandelijks bespreken we de middels tussenevaluatie de resultaten van de Onlinegroei campagne. Per kwartaal herzien wij onze Groeiservice Garantie. Daarnaast kunnen we aan de hand van de resultaten nieuwe kansen voortkomen. Samen kijken wij vervolgens weer wat we kunnen doen om aan de kop te blijven.